Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
279,90

LEGO DUPLO My First 10954 Talltog – lær å telle

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
05212-17
   

Her kommer det nye og fargerike settet LEGO® DUPLO® Mitt første talltog – lær å telle (10954). Settet inkluderer ti tallklosser som småbarn kan laste, losse, stable og sortere, og DUPLO figurer av en jente, en gutt og en hund som gir gøyal lek og læring.

Gi førskolebarn en perfekt introduksjon til tall

Småbarn kan laste og losse tallklossene om bord i vognene, stille dem opp i riktig rekkefølge og bygge dem sammen til en tallvegg. Talltoget tar med smårollingen din inn i en verden full av fantasidrevet og utviklende lek, med vogner med hjul som går rundt, tak som kan tas av, og søte DUPLO figurer!

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn boltre seg i gøyal lek uten regler og uttrykke seg fritt. DUPLO lekesettene gir dessuten foreldre muligheten til å oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler mens de bygger sammen. Skyvetog med ti tallklosser som kan lastes, losses, stables og sorteres. Med figurene av en jente, en gutt og en hund lærer barn å bli tilpasningsdyktige og å uttrykke seg.

 • Lær smårollinger om tall med LEGO DUPLO Mitt første talltog – lær å telle (10954). Denne nye versjonen av det ikoniske talltoget byr på enda mer fargerik læring.
 • Inkluderer ti tallklosser plassert på skyvetogvognene samt LEGO DUPLO figurer av en jente, en gutt og en hund, som inspirerer til fantasifull rollespill-lek.
 • Små barn utvikler finmotorikken sin mens de kjører toget og laster, losser, stabler og sorterer tallklossene. Med utallige lekemuligheter lærer barna om både farger og tall.
 • Talltoget har fargerike, barnevennlige klosser og søte figurer og passer perfekt for barn fra 18 måneder og oppover – og for foreldre som ønsker å være der når barna når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • Lekesettet er 10 cm høyt og 47 cm langt og kan brukes med andre LEGO® DUPLO® sett for enda flere fantasifulle lekemuligheter.
 • En barnevennlig plakat-lekematte med bilder av lekesettet i full størrelse, viser hvordan delene settes sammen til et tog.
 • Alle LEGO® DUPLO® lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i.
 • LEGO® DUPLO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller høye sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 23
 • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell10954
EAN5702016911114
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.