Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
669,90

LEGO DUPLO Classic 10914 Deluxe klosseboks - 85 deler

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 448,-
På lager
SKU
12192-25
   

Stimuler småbarns nysgjerrighet gjennom praktisk og leken læring. Boksen inneholder gøyale former og LEGO® klosser i flere flotte farger. Her finner dere en bil, vinduer, blomster, ballonger, gaver og en kake som setter fart på fantasien – i tillegg til nummerklosser fra 1 til 5 som innbyr til gøyal tallek. Inviter smårollingen din til kreativ byggelek som gir viktige utviklingsfordeler. Grip en kloss, og sett i gang! Det allsidige settet LEGO® DUPLO® Deluxe klosseboks byr på inspirerende og grenseløs kreativ lek og viktige utviklingsmilepæler. Boksen inneholder fargerike klosser og deler som er utviklet for å inspirere, stimulere og engasjere unge hjerner.

LEGO byggeleke for førskolebarn – med egen oppbevaringsboks! Denne robuste lekesettboksen inneholder inspirasjon og ideer som engasjerer og stimulerer unge hjerner. Her finner du en bil, vinduer, blomster, ballonger, gaver og en kake samt klosser med tall fra 1 til 5 og et fantastisk utvalg av LEGO® klosser i alle regnbuens farger. Foreldre og foresatte kan bli med på å sette sammen klossene og delene til fantasifulle modeller og kan samtidig være vitne til at barna når viktige utviklingsmessige milepæler. Pedagogiske byggeleker for små barn LEGO® DUPLO® lekesett er flotte som gaver for småbarn. De fargerike delene er lette å gripe og stimulerer til fantasifull frilek – de gir førskolebarn full kreativ kontroll over leken. 

 • Motiver unge hjerner med dette utvalget av LEGO® DUPLO® klosser og deler laget spesielt for småbarn. Settet åpner for uendelig mange frilekmuligheter og dermed fantastiske utviklingsmuligheter for småbarn.
 • Gi fantasien drivstoff med 85 fargerike klosser, inkludert mange gøyale og velkjente deler – en bil, vinduer, blomster, ballonger, gaver, kake og tallklosser. Med dette allsidige lekesettet er det ingen ende på barnas lek og læring. 
 • Bygninger, mennesker og objekter har en moderne design som gjør det morsomt for foreldre og foresatte å ta del i småbarnas viktige utviklingsmilepæler når de bygger, skaper og er kreative sammen.
 • Denne pedagogiske småbarnsleken består av fargerike klosser og deler som er lette for små hender å håndtere. Den er perfekt som gave til jul og bursdager og alle andre gaveanledninger, og passer for smårollinger fra 18 måneder og oppover.
 • Det fargerike utvalget av klosser, deler, tall og figurer kommer i en praktisk, gul oppbevaringsboks med et LEGO® DUPLO® lokk med åtte knotter på. Kan kombineres med andre DUPLO sett for enda mer moro. 
 • Krever ikke batteri. Leken kan starte umiddelbart. Barnas kreative lek har ingen ende og drives framover av fantasien deres!
 • En enkel veiledning gir foreldre og små barn ideer og inspirasjon som får i gang byggingen. Og så snart den er i gang, er det ingen grenser for barnas kreative bygging, fantasifulle rollespill og utvikling. 
 • LEGO® DUPLO® lekesett er fine gaver til førskolebarn. De er designet med fokus på å passe perfekt for blivende byggmestere og byr på stimulerende og fasitløs lek for nysgjerrige hjerner.
 • LEGO® DUPLO® byggeleker oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969!
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler droppes, varmes opp, bites og testes på alle tenkelige måter, slik at du kan være trygg på at DUPLO byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 85
 • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell10914
EAN5702016704358
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.