Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantus Kosebamse 26 cm - NRK Barne-TV - Minibarna

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
08205-37
   

Bamsen Fantus fra NRK Barne-TV og Minibarna.

Fantus er kjent fra barne-TV serien Minibarna og er Fantorangens yngre søsken. Nå får du den lilla elefanten som en søt bamse til de minste barna. Fantus-bamsen er 26 cm, har på seg bleie og passer til barn i alderen fra 0 mnd. og oppover.

Inneholder:

  • Fantus bamse

Detaljer:

  • Høyde: 26 cm 
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell112051
EAN7027260020510
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.