Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pekebok Her er Fantus - med klaffer

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
04226-32
   

Følg Fantus gjennom en aktiv dag, fra morgen til kveld, gjennom spisetid, leketid inne og ute, badetid og leggetid. I denne solide kartongboken er det mange kjente ting å peke på, navngi og prate om. En morsom og lærerik pekebok med den populære Barne-TV karakteren Fantus, med klaffer på alle oppslag!

Inneholder:

  • Fantus pekebok

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell34285
EAN9788241934285
MerkeFantorangen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.