Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Puslespill 1000+ brikker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 89

Page
per side

Puslespill 1000 brikker, 1500 brikker, 2000 brikker, 3000 brikker og puslespillmatter

Landskap, dyr, natur, arkitektur eller landemerker - puslespill-motiv som retter seg spesielt mot voksne. Store puslespill med over 1000 brikker virker som hjernetrim, og øker fantasien og hjerneaktiviteten. De ekstra store puslespillene er ikke for nybegynnere, og med 1000 brikker eller mer kreves det litt øvelse og mye konsentrasjon.

Tenk deg den gode følelsen når du finner det du trenger og brikkene klikker på plass. Vakre landskap, berømte byer og steder, dyr, natur og kunst, det store utvalget av store puslespill til voksne puslespill-fantaster eller eldre barn som ønsker en utfordring. Puslespill med 1000 puslebrikker, 1500 brikker, 2000 puslebiter, 3000 biter og puslespill 5000 puslebrikker kan være utfordrende, men kan samtidig være en morsom aktivitet for alle! De store motiver med mange brikker kan ta tid å legge, og man har ikke alltid et egnet sted man kan sitte og pusle over lengre tid. Puslespillmatten er praktisk, lar deg pusle rett på matten og rulle sammen for å flytte eller lagre. Legg fra deg puslespillet på en enkel måte, uten å ta for mye plass, og fortsett neste gang anledningen byr seg.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.