Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Educa Puslespill 1000 brikker - Times Square, New York, Neon

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
02225-49
   

Avanser til flere brikker og pusle Educa puslespill med 1000 brikker og motiv fra Times Square, New York.

Puslespillet har 1000 brikker og måler 48 x 68 cm ferdig puslet. Puslespill er populært og en altoppslukende hobby. Med Educa kan du pusle store eller små puslespill. Vanskelighetsgraden varierer fra noen få til mange tusen puslebrikker. Å pusle er derfor en aktivitet som passer små som store.

Å pusle er underholdende og lærerikt, og kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Å pusle forbindes med kos og avslapping og kan være en fin avkobling til en ellers hektisk hverdag.

Inneholder:

  • Educa Puslespill 1000 brikker - Times Square, New York, Neon

Detaljer:

  • Motiv: Times Square
  • Mål ferdig puslet: 48 x 68 cm (HxL)
  • Brikker: 1000
  • Vanskelighetsgrad: vanskelig
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell18499
EAN8412668184992
MerkeEduca
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.