Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Perler og perlesett

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 244

Page
per side

Perler og utstyr til perling og lek med smykkeperler, strykeperler, rørperler, vannperler og diamond painting.

Lek med fargerike perler gir barna viktig kunnskap om form og farge, bidrar i utviklingen av finmotorikken, utfordrer fantasien og kreativiteten, og gir morsom lek både alene og sammen med andre. La dem perle smykker og armbånd med smykkeperler, tråd og låser. Perle morsomme figurer og fargerike mønstre med strykeperler, og se hvordan deres kunstverk går fra løse perler til faste motiv. Bruk ferdige maler eller lage egne mønstre og se hvordan vannperlene smelter sammen i kontakt med vann. Lek med perler er en morsom og allsidig hobby, der barna kan være kreative, samtidig som de utvikler viktige ferdigheter.

Skap uendelig med design ved hjelp av smykkeperler, strykeperler eller vannperler, og se hvordan det skapes kreative prosjekter ved hjelp av maler og instruksjoner eller ved å la fantasien løpe løpsk. Felles for perleprosjektene uavhengig av om det er tråd, vann eller strykejern inn i bildet - prosjektene kan perles og endres i det uendelige helt frem til perlene møter vannet, varmen eller knuten knytes igjen.

Strykeperler er kanskje den mest kjente og populære formen for perling og lek med perler. Her kan barnet utvikle finmotorikken, fargegjenkjennelse og øye-hånd koordinasjon fra tidlig alder. La barna skape sine egne kreative mønstre eller bruk definerte maler, fest perlene til perlebrettet, legg på strykepapir, og bruk et strykejern til å varme opp perlene slik at de smelter sammen og forsegler motivet. Strykeperler er klassiske rørperler i uendelig mange farger, med store perler for de minste barna og mindre perler for større barn. Strykeperler krever varme for å gjøre motivene holdbare og bør alltid gjøres sammen med en voksen. Strykeperler er noe alle barn kjenner til, det lar dem være kreative, og skape sine helt egne mønstre, figurer og kreasjoner.

De magiske vannperlene smelter sammen når de kommer i kontakt med vann. Perle motivet ditt på brettet, spray med vann og se hvordan perlene utvider seg og smelter sammen. Dette gir et holdbart motiv etter litt tørketid. Vannperler har mange av de samme egenskapene som andre perler, men her perler barna helt uten bruk av varme og strykejern - vannperler er helt trygge for barn å leke med alene. Vannperler blir også kalt "lime med vann-perler" Design vakre motiver med vannperler, bruk fantasien eller motivark for å skape vakre perleverk. Kuleformede, krystallformede og diamantformede vannperler plasseres på perlebrettet, før du sprayer på vann kan du endre motivet så mye du vil, når perlene kommer i kontakt med vann låses motivet.

Å lage smykker, armbånd og andre smykkedeler er populært for barn i alle aldre, og for voksne. Små perler, store perler, bokstavperler, krystall-perler, skjell, fjær og bånd - alt du trenger for å skape ditt eget design og dine helt egne kunstneriske tilbehør. La det glitre, flett sammen, bruk låsekroker eller endestykker, kombiner farger og former - mulighetene er uendelige. Med bokstavperler og tallperler kan du lage smykker med navn, hemmelige koder eller beskjeder. Smykkeperler gir uendelig med kreative muligheter og morsomme prosjekter, og det er like gøy å lage smykker alene som sammen med andre. Og perler er ikke til for bare smykker, lag nøkkelringer, snorer, bildesnorer og mye mer. Mulighetene er kun begrenset av fantasien din! Lag ditt eget smykkeverksted - her finner du alt du trenger.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.