Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi dinosaur - perler og perlebrett - 2000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 106,-
På lager
SKU
24347
   

Perle kule og skremmende dinosaurer med dette stilige perlesettet fra Hama Midi. Inneholder alt du trenger for å starte perlingen, blant annet ca. 2000 Hama Midi perler og motivark. Følg motivarket og still dinosaurene dine ut ved hjelp av de medfølgende perleføttene. Perfekt for de som elsker dinosaurer!

Inneholder:

  • Ca. 2000 Hama Midi perler
  • Perlebrett - stor firkant
  • 6 perleføtter
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3434
EAN028178034344
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.