Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi 15 perlebrett - dyrene på gården

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 231,-
På lager
SKU
01217-59
   

I dette perlebrettsettet fra Hama Midi finner du former av ulike dyr fra gården. De 15 perlebrettene kommer i totalt ti ulike dyremotiv, og de passer til Hama Midi perlene som selges separat.

Inneholder:

 • Perlebrett 1 x rev, frosk, gris, ku og mus
 • Perlebrett 2 x katt, hund, valp, hest og ponni

  Detaljer:

  • Passer til Hama Midi perler
  • Alder: fra 5 år

  Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

  Merk: Hama Midi perler medfølger ikke

  Produktdetaljer
  Modell3-9432
  EAN028178094324
  MerkeHama
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.