Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Aquabeads Star Friends Set - Refill-sett med 600 vannperler i 21 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
10218-16
   

Star Friends påfyllingssettet fra Aquabeads inneholder over 600 stjerner og solide vannperler i 21 ulike farger med 2 mal-ark. Dette settet lar deg lage unike og fargerike dyredesign ved hjelp av de medfølgende malene. Du kan lage lama, ugle, flamingo og mye mer. Vannperlene er enkle å bruke, og du kan lage dine egne design på perlebrettet eller bruke maler, helt uten å stryke eller å bruke lim.

Perle det du ønsker å perle, spray deretter vann på perlene for å få dem til å henge sammen på magisk vis. Når perlekreasjonene er helt tørket etter 60 minutter, fjerner du forsiktig kreasjonene fra brettet. Perlebrett og spray følger ikke med.

Aquabeads er laget av materialer av høyeste kvalitet og er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett.

Inneholder:

  • 600 vannperler
  • 21 ulike farger
  • 2 malark

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31602
EAN5054131316023
MerkeAquabeads
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.