Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Maxi boks - 600 Maxi perler - pastellfarger

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 105,-
På lager
SKU
03202-45
   

Denne boksen med ca. 600 Hama Maxi perler er perfekt til deg som trenger påfyll av flere farger. Boksen inneholder nemlig en frisk fargemix med mer enn 6 ulike fine farger som du kan bruke til perlingen din. Perlene passer til alle Hama Maxi perlebrett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Oppbevaringsboks
  • Ca. 2000 Maxi perler

Detaljer:

  • Passer til Hama Maxi perlebrett
  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Merk: Hama Maxi perlebrett medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-8571
EAN028178857165
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.