Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Maxi Stick hund - perleboks med stiftperler og perlebrett - 300 stiftperler

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
12202-52
   

Denne boksen lar deg skape vakre mønstre og motiver med Hama Maxi stiftperler. I den praktiske boksen finner du 300 stiftperler, to perlebrett og motivark med inspirasjon. Perle en hund, tøm brettet for å perle en blomst på samme brett. Mulighetene er uendelige.

Inneholder:

  • Ca. 300 Maxi stiftperler
  • 2 Maxi Stick perlebrett - sekskant
  • Motivark

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi Stick er et system som lar barna skape fargerike mønstre med perler som er formet som en stift, som festes til plater med hull. Stiftene er gode å holde i for små barnehender.

Produktdetaljer
Modell3-9641
EAN028178096410
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.