Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi frukt og grønt - perleboks med perler og perlebrett - 600 Maxi perler

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
24351
   

Denne smarte Hama Maxi perleboksen i frukt og grønt tema har alt du trenger for å starte perlingen din. Boksen inneholder ca. 600 Maxi perler og en gjennomsiktig rund perleplate til å perle gulrøtter og vannmeloner på. Du kan enkelt følge motivarket, eller lage dine helt egne design. Kun fantasien setter grenser!

Inneholder:

  • Ca. 600 Maxi perler
  • 1 perlebrett - rund
  • Perleføtter
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Produktdetaljer
Modell8740
EAN028178087401
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.