Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi 600 perler og perlebrett - frukt og grønt

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
24351
   

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Denne boksen fra Hama Maxi inneholder:

  • 600 Hama Maxi perler i forskjellige farger
  • 1 perlebrett
  • Perleføtter
  • Motivark
  • Instruksjoner
  • Strykepapir
Produktdetaljer
Modell8740
EAN028178087401
MerkeHama
Alder2, 3, 4, 5, 6

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.