Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Mega Bead refill perlekoffert - med 2400 vannperler i 24 farger

Aquabeads vannperler, perlesett, perlebrett og utstyr

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 317,-
På lager
SKU
06226-18
   

Fyll på med Aquabeads vannperler med denne Mega Bead kofferten med 2400 vannperler i 24 farger.

Aquabeads er de originale vannaktiverte perlene. Denne kofferten kommer med 2400 vannperler i 24 farger. Når du har perlet ønsket motiv på brettet ditt, sprayer du kreasjonen med vann og lar tørke i minst 60 minutter. Perlene vil smelte sammen som ved magi! Denne stjerne-kofferten kommer med både runde og juvel-formede perler for kreative design og mønstre. Den praktiske kofferten holder vannperlene dine samlet slik at du kan ta hobbyen din med deg hvor som helst.

Inneholder:

  • 2400 vannperler
  • Stjernekoffert

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell31502
EAN5054131315026
MerkeAquabeads
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.