Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Beginners Carry Case koffert med 900 vannperler i 24 farger

Aquabeads vannperler, perlesett, perlebrett og utstyr

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 268,-
Utsolgt
SKU
06226-19

Aquabeads Beginner Case med alt man trenger for å starte med vannperler, inkludert Aquabeads penn, 900 vannperler, perlebrett, inspirasjon og oppskrifter.

Aquabeads er de originale vannaktiverte perlene. Aquabeads Beginners Carry Case settet kommer med 900 vannperler i 24 farger, mer enn nok til å lage hva enn fantasien skulle ønske. Settet kommer i en praktisk koffert til å oppbevare alle perlene dine, flipp-brett for å enklet fjerne kreasjonene fra perlebrettet etter å ha sprayet med vann, og oppskriftark i tillegg til dobbeltsidig Aquabeads penn og sprayflaske. Det følger dessuten med en utstillingsbrett og festepinner. Begynnersettet egner seg spesielt godt for dem som akkurat har begynt sitt vannperle-eventyr - og kommer med to oppskriftsark til inspirasjon.

Ved å følge oppskriften plasserer du perler på brettet for å lage ditt valgte design. Deretter bruker du den lille sprayflasken til å spraye vann på perlene for å få dem til å magisk feste seg sammen til hverandre. Når perlekreasjonen er fullstendig tørr etter minst 60 minutter kan du forsiktig ta den av brettet og dekorere på et utstillingsbrett ved hjelp av små festepinner. Både utstillingsbrettet og kofferten har hull til å feste dine kreasjoner på, ved hjelp av festepinnene inkludert. Disse kan byttes ut når du skulle ønske. Vis fram dine perle-mesterverk!

Settet inkluderer 900 stjerneformede, runde og juvelformede perler i 24 farger, koffert med sorteringsrom og flippbrett, dobbeltsidig Aquabeads-penn, sprayflaske, utstillingsbrett, festepinner, 2 oppskriftsark og instruksjoner.

Inneholder:

  • 900 vannperler
  • Koffert med flippbrett
  • Spray
  • Utstillingsbrett
  • Festepinner
  • Dobbeltsidig penn
  • 2 oppskriftsark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 4 x 22 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31912
EAN5054131319123
MerkeAquabeads
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.