Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Super Mario Character perlesett - 690 vannperler i 22 farger

Aquabeads vannperler, perlesett, perlebrett og utstyr

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
06226-20
   

Aquabeads er de originale vannaktiverte perlene. Aquabeads Super Mario Character settet kommer med over 690 vannperler i 22 farger, oppskriftark og instruksjoner. Ved å følge oppskriften plasserer du perler på brettet for å lage ditt valgte design, enten du vil lage Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser eller andre Nintendo Super Mario karakterer. Deretter bruker du den lille sprayflasken til å spraye vann på perlene for å få dem til å magisk feste seg sammen til hverandre. Når perlekreasjonen er fullstendig tørr etter minst 60 minutter kan du forsiktig ta den av brettet. 

Settet inkluderer 690 stjerneformede, runde og juvelformede perler i 22 farger, et oversiktsbrett, sprayflaske, oppskriftsark og instruksjoner.

Inneholder:

  • 690 vannperler
  • Spray
  • Oppskriftsark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell31946
EAN5054131319468
MerkeAquabeads
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.