Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Aquabeads Star Bead pack - Refill-pakke med 800 stjerne-vannperler i 8 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 97,-
På lager
SKU
10218-07
   

Star Bead Pack påfyllingssettet fra Aquabeads inneholder over 800 stjerne perler i 8 ulike farger inkludert rød, gul, lyseblå, elfenben, hvit, lys rosa, lys lilla og limegrønn. Vannperlene er enkle å bruke, og du lager dine egne design på perlebrettet eller bruker maler, når du er ferdig sprayer du på med vann og venter i 60 minutter på at det setter seg slik at du kan beholde designene dine.

Aquabeads er laget av materialer av høyeste kvalitet og er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett. Perlebrett og spray følger ikke med.

Inneholder:

  • 800 Aquabeads stjerne-vannperler
  • 8 ulike farger

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31603
EAN5054131316030
MerkeAquabeads
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.