Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Aquabeads Star Bead pack - Refill-pakke med 800 stjerne-vannperler i 8 ulike farger

Aquabeads vannperler, perlesett, perlebrett og utstyr

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
10218-07
   

Star Bead Pack påfyllingssettet fra Aquabeads inneholder over 800 stjerne perler i 8 ulike farger inkludert rød, gul, lyseblå, elfenben, hvit, lys rosa, lys lilla og limegrønn. Vannperlene er enkle å bruke, og du lager dine egne design på perlebrettet eller bruker maler, når du er ferdig sprayer du på med vann og venter i 60 minutter på at det setter seg slik at du kan beholde designene dine.

Aquabeads er laget av materialer av høyeste kvalitet og er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett. Perlebrett og spray følger ikke med.

Inneholder:

  • 800 Aquabeads stjerne-vannperler
  • 8 ulike farger

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31603
EAN5054131316030
MerkeAquabeads
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.