Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi PAW Patrol - eske med perler og perlebrett - 2000 Midi perler

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
11224-18
   

Denne Hama Midi PAW Patrol esken inneholder hele 2000 perler med tilbehør som du kan bruke til å lage de forskjellige hundevalpene fra den populære barne-TV serien PAW Patrol. Perleesken inneholder alt du trenger til å starte perlingen din, deriblant ca. 2000 Hama Midi perler i flere farger, et stor sekskantet perlebrett, motivark, strykepapir og veiledning. Perling hjelper med å utvikle finmotorikken, kreativiteten og konsentrasjonsevnen til barna.

Inneholder:

  • ca. 2000 Hama Midi perler
  • 1 perlebrett - sekskant
  • Motivark
  • Strykepapir
  • Veiledning

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-7966
EAN028178079666
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.