Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix ABC perler i oppbevaringsboks - 15 forskjellige typer smykkeperler

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
06226-145
   

Med ABC-perlesettet fra Grafix kan du lage flotte vennskapsbånd til venner og familie, og vise fram din egen stil med flere farger og former. Perlene kommer i en gjennomsiktig oppbevaringsboks med 15 forskjellige typer bokstavperler i flere stiler og farger. Finn de bokstavene du ønsker og tre på en tråd. Boksen inneholder over 1000 perler til smykker, mer enn nok til å lage flere armbånd og halskjeder. 

Inneholder:

  • Oppbevaringsboks
  • Bokstavperler

Detaljer:

  • Mål perler: 6-7 mm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Farger og bokstaver er tilfeldige, snor eller strikk følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell240020
EAN8715427091433
MerkeGrafix
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.