Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barnepuslespill

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 171

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 171

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Puslespill er gøy for hele familien, men det er kanskje spesielt nyttig for små barn. Gjennom lek med puslebrikker utvikler barnet finmotorikken, logisk forståelse og øyehåndkoordinasjon. Puslespill er spennende, utfordrende, lærerikt og utviklende. Sett sammen helt enkle motiv og mønstre med få brikker, bokstaver eller tall, til større puslespill med flere brikker eller flere motiv i samme eske. Til de minste barna finner man knottepuslespill som er enkle å gripe tak i for små barnehender. Platepuslespillene har en fast form som brikkene skal pusles i. Og puslespill i tre er ekstra robuste og tåler en trøkk når de pusles med.

La barnet pusle motiver og puslespill tilpasset deres nivå. Det er kanskje ekstra morsomt med dyr, karakterer fra film og TV eller puslespill som lager lyd for de helt minste. 

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.