Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ravensburger Peppa Gris puslespill 2x24 brikker - hopping i søledammen

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04192-101
   

Dette puslespillet består av 2 puslespill med motiv fra den populære barne TV-serien, Peppa Gris. Den ene har bilde av hele familien Gris som hopper i en søledam. Det andre er av Peppa og Georg som spiser sjokolade. Puslespillene har 24 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 2 Ravensburger puslespill - Peppa Gris

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Peppa Gris
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell090822
EAN4005556090822
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.