Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Brannman Sam puslespill 3x49 brikker - brannkonstabel

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03193-22
   

Dette puslespillet består av 3 forskjellige puslespill med motiv fra Brannmann Sam. Puslespillene har 49 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 3 Ravensburger puslespill - Brannmann Sam

Detaljer:

  • Antall brikker: 3 x 49 
  • Motiv: Brannmann Sam
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell093861
EAN4005556093861
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.