Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Gabbys Dukkehus 3D puslespill - lydaktivert nattlampe - 72 brikker

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 275,-
På lager
SKU
06233-19
   

La barn oppleve gleden og spenningen med å pusle i 3D, og pusle sammen en helt spesiell nattlampe! Denne kule 3D Puzzle-Ball forvandles til en fasinerende nattlampe som aktiveres av lyd med hjelp av det medfølgende LED-lysstativet. Klapp hendene for å få den til å lyse opp. Dette er den perfekte presangen til fans av Gabbys Dukkehus.

72 bøyde puslespillbrikker i plast passer perfekt sammen for å lage en robust ball med diameter på 13 cm. Det behøves ikke noe lim takket være Ravensburgers EasyClick-teknologi. Monter enten på frihånd eller ved hjelp av tallene og pilene på baksiden av hver brikke.

Ravensburgers puslespill har gledet og underholdt barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er en morsom aktivitet for både barn og voksne, og bidrar positivt i utvikling av finmotorikk og logisk tankegang. 

Inneholder:

  • Gabbys dukkehus 3D puslespill
  • 1 stativ til lampen

Detaljer:

  • Mål: 16 x 13 cm (HxB)
  • Antall brikker: 72
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell10311575
EAN4005556115754
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.