Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger puslespill Gabbys Dukkehus - 2x12 brikker

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
06233-21
   

Denne puslespillpakken fra Ravensburger består av to puslespill med motiver fra Gabby's Dukkehus. Den ene er spa-tema og den andre pyjamas-tema, og begge består av 12 puslespillbrikker hver.

Ravensburger-puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjennelse, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye-koordinasjon på, mens riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbildet og korttidshukommelsen. Puslespill er morsomme og en aktivitet som kan gjøres på egen hånd eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger Gabbys Dukkehus Spa-tacular puslespill
  • Ravensburger Gabbys Dukkehus PJ time puslespill

Detaljer:

  • Antall biter: 2 x 12
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell10105709
EAN4005556057092
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.