Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Brannman Sam puslespill 2x12 brikker - Brannmann Sam og venner

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
03193-11
   

Ravensburger puslespill med to forskjellige motiv fra Brannmann Sam. Puslespillet består av 2 stk puslespill med 12 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 2 Ravensburger puslespill - Brannmann Sam

Detaljer:

  • Mål: 26 x 18 cm
  • Antall brikker: 2 x 12
  • Motiv: Brannmann Sam
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell075843
EAN4005556075843
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.