Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger XXL puslespill 150 brikker - dinosaurer i solnedgangen

-20%

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Kampanjepris 108,- Vår lavpris: 135,-
20%
Du sparer: 27,-
På lager
SKU
03193-23
   

Dette puslespillet har et motiv av en brølende dinosaur i solnedgangen, omgitt av andre dinosaurer på bakken og i luften. Puslespillet i XXL-format fra Ravensburger er passende for barn fra 7 år og oppover og består av 150 brikker. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og øye-hånd koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL puslespill 150 brikker - dinosaurer i solnedgangen

Detaljer:

  • Antall brikker: 150
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell100521
EAN4005556100521
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.