Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Våre tips til kostymer, leker og pynt til karneval!

De fleste barn elsker å kle seg ut, og hva er vel mer gøy enn en hel måned med tid for utkledning, ansiktsmaling og lek? Februar er tid for karneval, og vi har samlet våre beste tips til morsomme leker, ferdige kostymer, kostymer og pynt man kan lage selv og ansiktsmaling.

Kostymer og utkledning til karneval

Skal barna på karneval eller utkledningsfest? Vi har en rekke forskjellige kostymer og tilbehør som barna vil digge. Kostymer som minner om helten fra barne-TV eller favorittfilmen, morsomme dyr, fantasifigurer eller en kombinasjon av alt. Vi har kostymer for barn i alle aldre!

Se noen av våre populære kostymer

Kostymer til barn

Kostymer man lager selv

Vil barna lage kostymet selv? Det trenger ikke være så vanskelig. Vil barna være Cowboy? Dere finner sikkert et par jeans i skapet, en skjorte, et tørkle og kanskje en hatt? Og vi har kjepphesten som gjør kostymet komplett. For å være en LEGO minifigur trenger barna klær i klare farger, vi har Minifigur maske og hender! Bruk farget ark for å klippe til øre og nese til favorittdyret. Bruk piperensere som man tvinner sammen rundt hodet, sammen med perler blir det en helt unik prinsessekrone.


Hobbytilbehør til egne kostymer

Lag egne kostymer

Lag egen pynt til karnevals-festen

Finn frem farget papir, klipp ut en spiral i papiret. La det bli igjen en liten runding i midten som man trer en tråd gjennom. Fest den i taket med tape, og med flere slike spiraler har man morsom pynt i taket. Lag boble-bakgrunn som bildevegg med rundinger i ulike størrelser og farger, fest dem til en tråd og la flere henge ved siden av hverandre. Brett vifter av farget ark, lag Mario-stjerner med gult ark og tråd. Pynt ballonger med nebb, hår, øyne og ører ved å bruke papir, pompoms, tusj og lignende.


Lag pynt til karnevals-festen

Hobbytilbehør

Ansiktsmaling til karneval

Mal barnets ansikt som en gøyal klovn med røde lepper, hvit rundt munnen og store øyne. Tegn spindelvev og edderkopper på kinn og i pannen. Mal barnet som en katt med en liten, sort nese, værhår og «skjegg». Eller kanskje barnet har lyst på en sommerfugl i ansiktet, der nesen blir sommerfuglens kropp, og vingene sprer seg over øyne og kinn. Lag en flekkete leopard med sort nese, værhår og sorte prikker i ansiktet. Eller kanskje barna selv har en morsom idé til hva slags sminke de ønsker seg!


Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Leker til karnevals-festen

Limbo er en lek som alltid passer når det er fest, også til karneval. Stolleken, en klassiker, som skaper spenning og konkurranse. Sett halen på grisen, hvem er mest treffsikker? Spis eple i vann med hendene bundet på ryggen, hvem blir ferdig først? Bind noe spiselig i en tråd, får barna tak i maten uten å bruke hendene? Skal det serveres godteri, hva med en pinata? Fyll den med godteri, ha bind foran øynene og se hvem som først får hull på pinataen med en pinne eller stokk.Kjøp tilbehør til AquaPlay

Tilbehør og deler til AquaPlay

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Karneval - våre tips til kostymer, pynt og leker!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.