Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby My Beauty skjønnhetssalong med 32 tilbehør - med lys og lyd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 354,-
Utsolgt
SKU
09218-16

Smoby skjønnhetssalong med realistiske funksjoner som negletørker med falskt UV-lys og elektronisk hårføner.

Åpne din egen egen skjønnhetssalong med dette lekesettet fra Smoby. Her kan du leke deg med sminke, hårfrisyrer eller negledesign, og utvikle deg som frisør eller makeupartist. Lekesettet har 3 lekeområder, et sminkeområdet med en krakk og et speil som kan justeres slik du vil, et vaskeområdet og et betalingområdet. Vaskeområdet har en vask med hånddusj hvor du kan skjemme bort dukkene dine. Ved betalingsområdet er det en kortterminal, et kasseapparat med skuff og et åpent/stengt skilt. Det følger også med en brosjyre som gir informasjon om de ulike behandlingene som tilbys i salongen.

Med lekesettet følger det med 32 tilbehørsdeler som en hårføner med lys og lyd, neglelampe med lyd og blått lys, saks, kam, negelakk og mye mer. (lekene er uten varme og falsk kosmetikk)

Inneholder:

  • Smoby My Beauty Center - skjønnhetssalong
  • Hårføner
  • Neglelampe
  • Saks, kam og børste
  • Neglelakk
  • Øyenskygge, leppestift og mascara
  • Mynter, bankkort og kvittering

Detaljer:

  • Mål: 97 x 51 x 100 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell320240
EAN3032163202400
MerkeSmoby

Skjønnhetssalong

Lek frisør, lakk neglene i neglesalong eller smink dere.

Pleie og velvære

Len deg tilbake og nyt en hårvask og kanskje massasje?

Negletørker

Pynt neglene med lakk og la tørke under det blå lyset.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.