Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vi hjelper deg når du skal kjøpe en AirTrack

AirTrack er den myke, oppblåsbare turnmatten for barn, unge og voksne. AirTrack-matten fylles med luft og er helt perfekt for å gjøre ulike turnøvelser eller annen spretten aktivitet. AirTracken kan brukes både innendørs og utendørs, og den kan også fungere som en flytebrygge på vannet eller i bassenget.

Hva er en AirTrack?

En AirTrack er en oppblåsbare turnmatte, lik den man gjerne ser i turnhaller, men som også finnes for hjemmebruk. AirTracken kombinerer sprett, balanse og en myk landing. Den oppblåsbare turnmatten er enkel å sette opp, tømmes raskt for luft og lar seg enkelt rulle sammen for oppbevaring. En AirTrack kommer i ulike lengder. Hvilken lengde man skal velge avhenger av barnets alder og hvilke øvelser den skal benyttes til. Hopp, sprett, stupe kråke og slå enkle hjul for de minste barna passer godt på en 3 meter lang AirTrack. Dersom flikk flakk, araber, salto eller en kombinasjon av disse står på planen, bør man gå for en litt lengre AirTrack på 5 meter.

Se våre AirTracks

Hva brukes en AirTrack til?

AirTracket gir god spenst, samtidig som den er myk å lande på. Dette gjør den til et foretrukket underlag når man skal øve på å utføre turntriks. En AirTrack passer til både nybegynnere og erfarne utøvere. Den oppblåsbare turnmatten er gjerne 10 cm tykk, og med varierende lengde. Her kan barna øve på å stupe kråke, slå hjul, ta salto, eller øve inn både en og fem flikk-flakk. AirTracken egner seg godt som en treningsmatte for turnere, cheerleading, kampsport, tumbling, parkour og lignende.


Våre anbefalinger til deg

Puslespill

Enkel å ta i bruk

Hoppingen eller øvingen på turntriksene skal være lett tilgjengelig, derfor følger det med en pumpe, som gjør det enkelt å komme i gang med aktiviteten. Rull ut AirTracken, plugg i og pump inn luft. Man bestemmer selv hvor hard man ønsker at matten skal være. Og når man er ferdig og skal rydde den bort åpner man ventilen og ruller den sammen. Den er enkel å oppbevare og ta med seg på tur.


Disse aktivitetene må du få med deg

Hobby

Innendørs, utendørs og på vann

En AirTrack kan brukes både innendørs, utendørs og på vann. Når den brukes innendørs er det viktig at den plasseres et sted med god plass, slik at turneren eller hopperen ikke hekter seg fast i noe midt i svevet. Tenk så gøy å flytte turnaktiviteten ut i hagen eller parken. Og flyttes AirTracken ut er det viktig at man sjekker underlaget, slik at den ikke kommer i kontakt med skarpe gjenstander som kan lage hull. AirTracken flyter og den tåler vann, den er derfor perfekt som flytebrygge på sjøen, stranden eller i bassenget. Husk at den bør tørke godt før den rulles sammen etter bruk.


Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Hopp deg inn i påsken!

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Se våre forslag til aktiv lek både ute og inne

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.