Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SUP-brett

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Alder

10 produkter

per side

SUP-brett eller Stand up paddle er en morsom vannaktivitet, som kan bedrives både av barn og voksne. Med et oppblåsbart SUP brett kan man legge ut på stående padleturer eller sitte på knærne mens man padler av gårde. De oppblåsbare SUP-brettene blåses raskt opp, krever ikke mye pass til oppbevaring og kan enkelt tas med på tur til stranden eller sjøen. Padle board er en aktivitet som kan gi en fin opplevelse på vannet, uten krav til for mye utstyr, samtidig som man holder seg aktiv.

Når man skal padle krever dette balanse, og man kan enkelt veksle mellom å padle stående eller sittende på knærne. SUPen har ulike vektbegrensninger, noen padlebrett passer best til en person, mens andre tåler vekten av flere barn eller et barn og en voksen. SUPbrett er en morsom aktivitet man kan gjøre alene eller sammen med andre, med et eller flere brett.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.