Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Radiostyrte biler, båter, droner og kjøretøy - morsomme leker hele året!

Fartsfylt moro for fartsglade barn (og voksne). Radiostyrte biler, kjøretøy, fly og droner er morsomme å leke med alene, og ekstra gøy sammen med andre. Inviter til fartsfylte mesterskap og konkurranser, og konkurrer med venner og familie - hvem kommer først over målstreken?

Radiostyrte biler - mange muligheter

Mange ønsker å bli den nye racing-stjernen, så hvorfor ikke glede små racing- og bilfans med fjernstyrte biler og kjøretøy. Leker på hjul kan gi barna uendelig med timer med morsom lek, og når de i tillegg kan se den radiostyrte bilen fyke av gårde med et trykk på fjernkontrollen, hva kan vel være gøyere? Det finnes RC biler og kjøretøy i mange ulike former og fasonger, design som minner om biler fra racingbanen, eller RC kjøretøy som ikke ser ut som noe annet du har sett tidligere. Rekkevidde, antall biler som kan kjøre samtidig, og ikke minst lengde på kjøretiden er viktige elementer å ha i bakhodet når du velger en fjernstyrt bil eller et radiostyrt kjøretøy til barnet du handler til!

Se våre bestselgere

Fjernstyrte biler

Ta til luften med radiostyrte droner og helikoptre

Og hvorfor ikke flytte lek med fjernstyrte kjøretøy til luften? Leketøysdroner, fly og helikoptre gir flyvende, morsom lek både inne og ute. Hvordan fly rett, unngå å krasje, lette og lande - lek med droner og helikoptre er utfordrende og morsomt for både barn og voksne. Noen fjernstyrte luftfartøy kan man også lære å gjøre triks med. Hva med å la barna imponere venner og familie med kontrollerte loops? Helikopter, drone, quadcopter, og andre flyvende luftfartøy til små og store barn. Det å fly med radiostyrte droner og helikoptre er populært, og med flere ulike modeller finner man raskt en variant som passer barnets behov og nivå!

Våre radiostyrte droner og helikoptre

RC droner og helikoptre

RC kjøretøy, biler med karakter og de litt rare fremkomstmidlene

Det finnes RC kjøretøy som dekker de fleste barns interesser når det kommer til biler og kjøretøy. En fjernstyrt gravemaskin som kan heve og senke grabben, og rotere 360 grader eller en RC dumper med lasteplan som kan heves slik at lasten enkelt losses av. Det finnes fjernstyrte brannbiler, politibiler og andre utrykningskjøretøy som lar barnet redde dagen som en ekte helt! Og ikke glem radiostyrte kjøretøy med belter, eller RC biler som kjører på grus, sand, vand og i snø. Ta frem bilen som minner om favoritt-karakteren fra TV eller film, eller enda bedre hva om kjøretøyet til barnas helt inntar barnerommet. 

Se vårt brede utvalg av fjernstyrte kjøretøy

Fjernstyrte kjøretøy

Fjernstyrte båter

Ta leken med fjernstyrte kjøretøy til et nytt element, og flytt den morsomme leken til nærmeste vann, innsjø eller kanskje det holder med plaskebassenget på verandaen. Radiostyrte båter trives best i ferskvann og bør få tørke godt mellom bruk. Noen RC-båter trives best i vannkanten, mens andre har en rekkevidde på opp mot 50 meter. Er du på jakt etter en fjernstyrt båt til et barn er det viktig å passe på at man kjøper en båt tilpasset barnets behov dersom det skal kjøre alene, eller så er dette også en kjempemorsom aktivitet på våren og sommeren som barn kan gjøre sammen med en voksen.

Lek med fjernstyrte båter på vannet

Radiostyrte båter

Hopp deg inn i påsken!

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Se våre fjernstyrte kjøretøy, store elbiler og traktorer

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.