Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Våre tips til deg som skal arrangere barnebursdag

Skal du arrangere barnebursdag? Her finner du våre tips til leker, aktiviteter, mat, kaker, dekorasjoner og tema som kanskje kan komme godt med når du skal planlegge bursdagsselskapet.

Bursdagsinvitasjoner

Invitasjoner kan sendes ut på flere måter, oftest skjer det ved en invitasjon i barnehage- eller skolesekken, på sosiale medier eller en kombinasjon. De fleste barnehager og skoler har regler for hvem som skal inviteres. Det er barnet som skal feire, og barnet har kanskje klare forventninger til hvordan invitasjonen skal se ut, vil lage dem selv eller skrive gjestens navn på invitasjonen. Inkluder bursdagsbarnet! Vi har fargerike ark, glitter, tusjer, penner, piperensere og mye mer som barna kan bruke for å lage egne invitasjoner.

Utstyr til invitasjoner

Utstyr til invitasjoner

Temabursdag

Tema-bursdag er gøy for alle barn, og her er det mye å velge mellom. De minste barna ønsker seg kanskje en bursdag med pirat eller prinsesse-tema. Litt eldre barn vil være superhelter eller enhjørninger og alver. Bursdagen kan ha fargetema, dyretema eller være inspirert av fritidsaktiviteter. Her kan man gå all in der alt fra invitasjoner, pynt, dresskode og mat er inspirert av bursdagstema. Eller man kan velge enkelte elementer. Husk at det er viktig å ikke pålegge gjestene flere utgifter enn det som ligger i gaven.

Kostymer til bursdagsbarnet

Kostymer til bursdag

Bursdagspynt

Dekorasjoner bestemmes gjerne ut ifra bursdagens tema. Her kan det det være pynt, invitasjoner og kake med Pokemon, Mario, Disney Princess, Gabbys, Unicorns eller dyr fra jungelen. Tema kan være blått, gult eller rosa, der all pynt går i disse fargene. Eller barna kan lage egen pynt selv! Husk alltid ballonger. De er ikke bare til pynt, men er morsomme å leke med, og kanskje hver gjest kan få med seg en ballong hjem? Bruk LEGO-klosser til å dekorere bordet, og la LEGO minifigurene holde bordkortet som et skilt!

Pynt og dekor til barnebursdagen

Pynt og dekor barnebursdag

Leker og aktiviteter i barnebursdagen

Når du skal arrangere barnebursdag kan det være lurt å ha planlagt noen leker som underholder barna. Her må man se an barnas alder med tanke på vanskelighetsgrad, men mange typiske bursdagsleker kan tilpasses ulike aldre. Populære leker kan være danseleken, hviskeleken, lakrissnorspising, stolleken, adjektivfortelling eller fest halen på grisen. Har dere mulighet for å være ute kan pilkast, boksspill, erteposespill eller stafett være gøy. Kombiner utdeling av godtepose med pinata, skattejakt eller fiskeleken, og utdeling av gaver med flasketuten peker på.

Morsomme leker og aktiviteter til barnebursdagen

Hagespill

Mat i barnebursdagen

Pølser, pizza eller pannekaker er mat som ofte slår an i barnebursdag. Server pølser og lag en pølsekiosk der barna kan bestille maten selv. Eller lag pizza, bruk pitabrød som bunn og la barna legge på det de selv ønsker. Stek pannekaker og putt konditorfarge i røra slik at maten matcher bursdagstema. Barn trenger ikke store, flotte kaker eller kakebord, ofte holder det med en langpannekake eller muffins. Lag også isbar med ulike typer boksis og mange forskjellige typer strøssel.


Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Tips til en morsom og vellykket bursdagsfeiring

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.