Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magiske enhjørninger

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Opplev en verden av magiske enhjørninger Opplev en verden av magiske enhjørninger

Produkter 1-40 av 67

Page
per side

Enhjørningen er en magisk og legendarisk skapning med røtter helt tilbake til antikken. En vakker hest med et spist, spiralformet horn i pannen. Mange barn går veien gjennom en enhjørning-fase der denne magiske skapningen som gjerne glitrer i alle regnbuens farger er det som fascinerer og fanger interessen i alt de gjør. Enhjørningene kommer i mange ulike farger, med glitter, med fantastisk man, stor og små, og med magiske krefter som barnet tillegger sin enhjørning. Enhjørninger er ikke bare skapninger som lever i fantasien, eventyr og fabler, men de går også igjen i mange våpenskjold, som en skjult motstand mot fienden.

For et barn som befinner seg midt i enhjørning-fasen vil leker, figurer, kostymer, lekesett, perlesett, malebøker, puslespill, interaktive leker og alt annet som omhandler enhjørninger være populære gaver, og for å gjøre det enkelt har vi samlet alle være enhjørning-leker her!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.