Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Belly Catch - fang ballen med magen - 2 vester med borrelås

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
02216-73
   

Denne morsomme leken fra Buitenspeel involverer fargerike vester med borrelås og 3 myke baller. Belly Catch er en aktiv lek hvor det er om å gjøre å fange de myke ballene ved å bruke borrelåsen på den fargerike vesten din. Det er borrelås på både framside og bakside av vesten. Perfekt motorisk lek.

Innhold:

  • 2 vester
  • 3 baller

Detaljer:

  • Mål eske: 18,5 x 18,5 x 6 cm (LxHxB)
  • Materiale: Polyester
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGA304
EAN8717775443049
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.