Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BS Ringspill i tre - fang de 3 fuglene med tauringer

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
03216-5
   

Fang disse fuglene fra Buitenspeel ved å kaste ringer rundt nakkene deres med dette settet med tre fugler og 3 ringer å kaste. Tren konsentrasjon og koordinering samtidig som du har det moro ute og inne. Utfordre venner og familie til en rask runde med ringkast og se hvor mange poeng du klarer score. Fuglebasene er i tre mens ringene er av tau.

Inneholder:

  • 3 fugle-baser
  • 3 kasteringer

Detaljer:

  • Høyde fugl: 21 cm
  • Tau: 10 cm (diameter)
  • Materiale: Tre, tau
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGA382
EAN8717775443827
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.