Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Trading Card Game - byttekort, samlekort eller bare Pokemon-kort

Barn og voksne har i mange, mange år latt seg fascinere av Pokemon, deres trenere og deres magiske verden. En verden som består av Pokemon, skapninger i alle slags fasonger og størrelser. De bor og lever i naturen eller sammen med sine menneskelige trenere. Pokemons er tildelt ulike evner og egenskaper, som kan utvikle seg over tid etter hvert som de får mer erfaring og blir større.

Pokemon finnes i filmer, TV-serier, videospill, bøker, leker og byttekort.

Hva gjør man med Pokemon-kortene?

Man snakker om Pokemon byttekort, Pokemon samlekort eller bare Pokemon-kort. Kortene er de samme, men hvordan de brukes er forskjellig. De som spiller med kortene ønsker seg kort med gode egenskaper og angrep som kommer godt med i spillet, mens samlerne er på jakt etter fine, sjeldne Pokemon-kort.

Noen barn liker å lage sine egne spill med Pokemon TCG-kort, og da ofte med enkle regler. De lager spill basert på de offisielle reglene, men der noen regler utelates for å forenkle spillet.

Noen av våre bestselgere

Spill

Kortstokken i Pokemon Trading Card game

I Pokemon Trading Card game samler spillerne Pokemon kort, og bygger opp en kortstokk med Pokemons som de liker. Man spiller så mot hverandre. Man kan samle og bygge sin egen kortstokk eller begynner med en temakortstokk, som er satt sammen på forhånd med kort som dekker det grunnleggende man trenger i spillet.

Pokemon Trading Card Game er et spill for to spillere, der spillerne bruker kortstokker som består av 60 Pokemon-kort for å kjempe mot hverandre. Kortstokken bygges rundt kort som inneholder Pokemon-karakterer, og man bytter på å bruke ulike angrep for å beseire motstanderen.

Våre anbefalinger til deg

Puslespill

Korttyper

Pokemon: viser et bilde/illustrasjon av Pokemon, beskriver dens egenskaper, og angrep den kan utføre.

Trainer: er et kort som gir forskjellige muligheter og omveier når man spiller. Trainerkort kommer i tre ulike varianter; Supporter, Item og Stadium, som alle har forskjellige bruksregler i spillet.

Energy: kort som kan ses på som drivstoffet som får Pokemon til å utføre angrep. De ulike typene Pokemon og angrep, trenger forskjellige mengder og typer med energikort.

Dekk: For å kunne spille kortspillet Pokemon Trading Card Game trenger man en bunke med 60 Pokemonkort, dette kalles en dekk. Denne bør inneholde Pokemonkort, Trainerkort og de riktige Energi-kortene som passer til Pokemon-kortene i dekken.

Disse aktivitetene må du få med deg

Hobby

Boosterpakker, samlepakker eller en ferdig spilldekk?

Pokemon-kortene kommer i mange ulike versjoner, sammensetninger av kort og pakker, men hovedsakelig i tre ulike varianter; boosterpakker, samlepakker og ferdige spilldekk.

Boosterpakkene består av 10 Pokemon-kort, tilfeldig satt sammen, slik at man aldri vet nøyaktig hvilke kort som skjuler seg i pakken.

Samlepakker består av ulike antall boosterpakker, og et eller flere promokort, der et av dem gjerne er i en oversized versjon. Noen ganger følger det også med en mynt eller en pin.

En ferdig spilldekk er satt sammen av alle kortene man trenger for å spille kortspillet, og man er klar for et nytt spill når pakken åpnes.

Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Hoppe- og turnglede med trampoliner og AirTracks

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Sparkesykler i ulike farger og størrelser

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre bestselgere

Sparkesykler

Se vårt store utvalg fra Pokemon. Finn barnas favoritter blant byttekort, figurer, bamser og kostymer

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.