Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Twister spill - det klassiske spillet som knyter knute på deg

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
2703
   

Det klassiske Twister-spillet utfordrer balansen og bevegeligheten din! Klarer du å utføre handlingene uten å miste balansen? Denne versjonen har til og med to nye valg på twister-spinneren. Spillet blir enda mer utfordrende og innviklet med tilleggsvalgene "Luft" og "Snurrerens valg" som gir Twister-spinneren flere muligheter. Snurr på spinneren og utfør handlingen. Høyre arm på rød, venstre bein på gul, og høyre bein opp i luften. Se hvem som klarer seg lengst med dette morsomme spillet!

Inneholder:

  • Twistermatte
  • Spinner

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 2
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell98831
EAN5010993626656
MerkeHasbro Games
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.