Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Hover Shell Strike - morsomt actionfylt bordspill i Koopa Troopa-design

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 247,-
Få igjen på lager
SKU
10217-8
   

Nintendo Super Mario Hover Shell Strike er et actionfylt bordspill som kan minne om det populære Air Hockey spillet. Denne spillvarianten er i et stilsikkert Koopa Troopa-design, med Koopa skilpaddeskall som glir over alle glatte overflater på en luftpute. Spill skallet frem og tilbake med pusherene. Den som ikke klarer å skyte skall-pucken tilbake taper spillet. Spillerne står også fritt til å lage egne husregler for morsomme spillvarianter.

Inneholder:

  • Koopa skilpaddeskall
  • 2 pushers

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
Produktdetaljer
Modell7397
EAN5054131073971
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.