Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Blow Up Shaky Tower - morsomt balansespill

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
10217-3
   

Nintendo Super Mario Blow Up Shaky Tower er et morsomt balansespill for barn i alle aldre. Dette spillet krever både flaks og ferdigheter, hvor du skal plassere ut Super Mario figurer på tårnet mens Bowser-ballen får tårnet til å skjelve. Pass på å ikke falle ned, for da er spillet tapt! Klarer du å sette ut figurene og fjerne de igjen uten at Bowser får tårnet til å rase?

Inneholder:

  • Tårnbrett
  • 7 figurer
  • Terning
  • Ball

Detaljer:

  • Antal spillere: 2+
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell7356
EAN5054131073568
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.