Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Fire Mario Stadium - Bordspill - Skyt ildballen for å beseire Bowser

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 465,-
Få igjen på lager
SKU
10217-7
   

Nintendo Super Mario Fire Mario Stadium er et ellevilt bordspill som fungerer litt som en flipperspillmaskin. Skyt ut ildkulene for å angripe Bowser! Akkurat som på et flipperspill, må du bruke sideknappene for å skyte ut kulene. Kom nærmere til å beseire Bowser for hvert treff du får! Målet er å slå ned Bowser fra tårnet i midten av spillet. Klarer du å beseire Bowser?

Inneholder:

  • 2 ildkuler
  • Fire Mario Stadium,
  • Fire Mario figur
  • Fire Luigi Figur
  • Og mer

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell7388
EAN5054131073889
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.