Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Don't lose your cool selskapsspill - klarer du å holde deg rolig under press?

Hasbro Games - Monopoly, Twister, Risk, 4 på rad, og Gjett hvem!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
09182-5
   

Don't lose your cool er et morsomt og utfordrende selskapsspill hvor det er om å gjøre å holde seg rolig under press. Inspirert av virale utfordringer som har samlet milliarder av visninger på nett, tester dette spillet ens evne til å forholde seg rolig under press. Spillerne får på seg Cool-O-Meter enheten som måler hjertefrekvensen, og mostanderne ruller terningen som bestemmer hvordan de skal prøve å forvirre den aktuelle spilleren.

Kanskje en av dine motspillere vil komme helt nær og snuse på deg, eller lage griselyder. Hvis spilleren reagerer; ler, krymper seg, eller beveger seg, eller lignende, kan det føre til at hjertefrekvensen øker og måleren stiger. De kan prøve å skjule sine reaksjoner, men Cool-O-Meter avslører dem. Når måleren går høyt nok, blir lysene røde, alarmen høres og motstanderen vinner runden.

Inneholder:

  • Don't lose your cool spill

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 2
  • Språk: norsk
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
ModellE1845
EAN5010993533947
MerkeHasbro Games
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.