Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vil du vedde 2 familiespill - brettspill med nye og morsomme utfordringer

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 258,-
Få igjen på lager
SKU
10206-162
   

Vil du vedde 2 er det populære spillet i ny utgave og med helt nye  og morsomme oppgaver. Vil du vedde? 2.0 brettspillet er spillet hvor du satser alt og vinner! Hver spiller prøver å løse både fysiske og mentale oppgaver etter tur, mens de andre spillerne vedder om spilleren klarer å utføre utfordringen eller ikke. Utfordringsspillet inneholder et stort utvalg av morsomme oppgaver,  og spillet er perfekt til spillkveld med både venner og familie.

Inneholder:

  • Vil du vedde? utgave 2 brettspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 3-6
  • Spilletid: ca. 45 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell55085
EAN6416739550855
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.