Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Junior Alias - forklaringsspill med bildekort

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 205,-
På lager
SKU
11336
   

Det er ingen bedre måte for barn å utvide sitt vokabular enn med det morsomme brettspillet Alias Junior. I denne juniorversjonen av det populære ordforklaringsspillet skal barna forklare så mange ord som mulig ved hjelp av ulike bildekort. Det er om å gjøre å forklare kortet til lagkameratene sine uten å bruke det aktuelle ordet på kortet, men timeglasset renner så det gjelder å være rask. Det laget som har klart å gjette flest oppgavekort vinner. Oppgavene fremkommer fra billedkort, så man trenger ikke kunne lese for å ha det morsomt. Spillet er kjapt og morsomt, og en fin måte for barn å utvide ordforrådet sitt på.

Inneholder:

  • 1 Alias Junior spill

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 4
  • Spilletid: fra 30 min
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell53179
EAN6416739531793
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.