Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bingo - klassisk lottospill med metallkorg, spillebrett og 75 baller

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 179,-
På lager
SKU
02205-99
   

Med det klassiske lottospillet Bingo, kan du ha en morsom spillekveld med masse underholdning. Snurr bingokorgen, les opp nummeret og vent på at første deltager roper «BINGO». Med 75 bingoballer, spillebrett og oversikstavle, kan du endelig nyte et klassisk slag Bingo.

Legg bingoballene i kurven, vri håndtaket og en ball ruller ut. Les nummeret du finner på ballen og plaser den på oversikten. Hver spiller får utdelt et eller flere kort som de kan plassere sine brikker på. Hvem er den første som fullfører sitt bingokort?

Bingo har gitt uendelig spenning og morsom underholdning i lange tider. Her får du det klassiske spillet med metallkorg, brett, oversiktstavle og brikker. Kulene som er trukket kan plasseres i tavlen og du har til enhver tid oversikt over hvilke tall som er ropt opp.

Inneholder:

  • Metallkorg
  • Brett
  • Oversiktstavle
  • Brikker i ulike farger

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell54904
EAN6416739549040
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.