Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario Piranha Plant Escape - nervepirrende og morsomt spill

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 276,-
Utsolgt
SKU
10217-4

Nintendo Super Mario Piranha Plant Escape er et nervepirrende og morsomt familiespill hvor det er om å gjøre å være den som står igjen til slutt! Kast terningen og se hvor mange plasser du skal flytte brikken din på spillebrettet. Tallet du lander på bestemmer hvor mange sjanser du må ta med den sultne Piranha-planten. Blir du spist eller klarer du å unngå planten? Sistemann som står igjen etter Piranha planten har spist alle de andre er vinneren av spillet.

Inneholder:

  • Piranha plante spillebrett
  • 2 utstillingsfigurer
  • 2 figurer
  • Terning

Detaljer:

  • Antall spillere: 2+
  • Alder: 4 år
Produktdetaljer
Modell7357
EAN5054131073575
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.