Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga World Champs bordspill - det originale fotballspillet

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 694,-
Utsolgt
SKU
08202-115

Det svært populære fotballspillet fra Stiga. I dette fotballspillet bruker du stengene til å kontrollere og skyte ballen. Fotball-spillet som er morsomt å spille for hele familien. Spillerne i fotball-spillet fra Stiga styres med stenger, de kan snu 360 grader, samt flytte seg både oppover og nedover banen. Målvaktene beveger seg fra side til side, og stopper ballen fra å havne i mål.

  • Antall spillere: 12
  • 3D-spillere som kan skiftes ut
  • Alle deler er utskiftbare
  • Spillerne er kledd i blå og hvite, og hvite og sorte drakter

Hvert lag består av 5 utespillere samt en målvakt. Før spillet starter setter du spillerne dine i riktig posisjoner, før ballen slippes på midtbanen. Prøv å få ballen over på motspillerens banehalvdel, og så over målstreken. Det er poengteller i begge ender av spillet.

Inneholder:

  • Stiga World Champs fotballspill
  • 12 spillere

Detaljer:

  • Mål: 94 x 50 cm
Produktdetaljer
Modell71-1383-21
EAN7318681383217
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.