Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga benstativ til Stiga fotball- og hockeyspill

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
10182-90
   

Stiga gulvstativ er det perfekte tilbehøret til ditt Stiga bordspill, enten det er fotballspill eller hockeyspill. Med tre høyder kan dette benstativet justeres slik at det passer til spillere i alle aldre og høyder. Stativet er enkelt å montere og tilpasse de ulike Stiga-spillene (kjøpes separat).

  • Enkel montering 3 nivåer
  • Foldes bort for enkel oppbevaring
  • Mål etter montering: 48 x 86 x 55 cm

Inneholder:

  • Stiga bestativ

Detaljer:

  • Mål eske: 99 x 50 x 7 cm

Merk: fotballspill eller hockeyspill følger ikke med

Produktdetaljer
Modell71-1938-01
EAN7318681938011
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.