Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

AquaPlay - et kanalsystem, uendelige lekemuligheter med vann!

AquaPlay er de populære kanalsystemene, der små, eventyrlystne barn som elsker lek med vann kan koble sammen sine kanaler, fylle dem med vann og leke ut morsomme eventyr. AquaPlay er allsidige lekesett med vann, kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer.

AquaPlay kanalsystem - kreativ lek med uendelige muligheter

AquaPlay lekesett og kanaler kan bygges sammen, og det ligger ingen begrensninger utover at delene må la seg koble sammen. Ved hjelp av koblinger og forseglinger som følger med AquaPlay lekesettet kan man sette sammen de ulike delene og barna kan skape sitt helt eget kanalsystem, det må ikke ligne bildet i instruksjonen eller på esken.

Se våre Aquaplay-sett

AquaPlay

Skap bølger og bevegelser i vannet

Steng av et område i kanalen som er bygget, bruk en pumpe for å flytte vannet fra et sted til et annet, for så å åpne slusene for å se hvordan vannet flommer av gårde, lager bølger og flytter alt det møter på sin vei. Lag bølger og bevegelse i vannet med et vannhjul, eller lag ulike hindre som båtene må ta seg forbi.


Våre anbefalinger til deg

Puslespill

Bygg ut AquaPlay med kanaler, sluser, pumper og båter

Bygg ut med broer, trær, ulike kjøretøy eller båter, og møt figurene bjørnen Bo, flodhesten Wilma, frosken Nils og anden Lotta, som følger med i noen av lekesettene fra AquaPlay, eller som man også finner blant tilleggsutstyret man kan utvide med og kjøpe utenom. Blant tilleggsutstyret finner man også flere båter, biler, vannpumpe, forlengelseselementer, kryss, koblinger og gummilister – alt som barna trenger for å bygge ut sin AquaPlay-verden!


Kjøp tilbehør til AquaPlay

Tilbehør og deler til AquaPlay

AquaPlay - morsom lek med vann i over 40 år

AquaPlays kanalsystem ble oppfunnet i Sverige for over 40 år siden, det er laget av materialer av høy kvalitet, og kombinerer pedagogisk læring med morsom lek. AquaPlay kanalsystem krever kun påfyll av vann når det er satt opp, og når sesongen er over kan delene enkelt tas fra hverandre for lagring til neste sesong. 


Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Hopp deg inn i påsken!

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

AquaPlay – morsom lek med vann!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.