Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Sluseboks - kanalsystem med båt, bil og figur

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 435,-
På lager
SKU
04195-03
   

Aquaplay sluseboks er et morsomt og pedagogisk leketøy, både hjemme og på farten.

Boksen brettes enkelt sammen som en koffert og er enkel å ta med seg når man skal avgårde. La flodhesten Wilma ta containerbåten på tur gjennom slusene ved å bruke pumpen. I havnen vil kranen hjelpe med å få containeren på amfibiebilen. Ved å dreie hjulet kan du få vannet til å bevege seg gjennom kanalene, en morsom måte å lære hvordan vann beveger seg. 

Her har du timevis med lek og moro, som enkelt pakkes sammen for oppbevaring og transport. AquaPlay sluseboks kan utvides med andre AquaPlay lekesett og utvidelser (selges separat)

Inneholder:

  • Aquaplay sluseboks
  • Bil
  • Båt med last
  • Figur

Detaljer:

  • Mål: ca 85 x 65 x 22 cm (LxBxH)
  • Vekt: ca 1 kg
  • Alder: Fra 3 år

Det er mulig å utvide kanalsystemet med ekstra tilbehør (medfølger ikke).

Produktdetaljer
Modell8700001516
EAN7313400016162
MerkeAquaPlay

Koffert

Lekesettet kan oppbevares som en koffert. Praktisk for transport og lagring

Vannhjul

Sveiv på vannhjulet og vannets strømninger beveger båten fremover.

Pump vann i slusen

Pump vann i slusen slik at båten kan bevege seg opp og ned i terrenget 

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.