Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Supersett - kanalsystem med båt, figur og amfibiebil - 29 deler

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 584,-
Utsolgt
SKU
05184 - 2

Skap din egen vannpark med AquaPlay Supersett! Dette kanalsystemet har alle de tradisjonelle leke-egenskapene: flodhesten Wilma, kranen som løfter containere over til transportbåten, en slipp som lar amfibiebilen gå fra land til vann og den populære slusen. Her kan kjøretøyene passere gjennom ved å manøvrere vannivået ved hjelp av pumpe og lukkeporter.

Ta kjøretøyene ut på en tur i kanalene ved å dreie hjulet og dermed sette vannet i bevegelse, en leken måte å lære om hvordan vannet beveger seg! AquaPlay SuperSet kan enkelt kombineres med andre AquaPlay utvidelser og lekesett (selges separat)

Inneholder:

  • 1 AquaPlay SuperSet kanalsystem
  • 1 containerbåt med last
  • 1 amfibiekjøretøy
  • 1 figur

Detaljer:

  • Antall deler: 29
  • Størrelse: 105 x 115 x 22 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1520
EAN4004943803069
MerkeAquaPlay

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.